Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κοινωνική κουζίνα από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου διοργανώνει το Σάββατο 6 Ιουλίου στο χώρο του  Δημοτικού Κήπου Κουζίνα Αλληλεγγύης. Μετά τη συλλογή τροφίμων/ειδών πρώτης ανάγκης και τη διάθεση τους σε οικογένειες ανέργων συμπολιτών μας, συνεχίζουμε τη δράση μας στα πλαίσια της οργάνωσης δομών αλληλεγγύης προτάσσοντας τη συλλογικότητα έναντι της ατομικότητας και της απομόνωσης.Η Κουζίνα είναι ένα εγχείρημα συλλογικό με την έννοια ότιμαζευόμαστε, μαγειρεύουμε και τρώμε όλοι μαζί, συμμετέχοντας στις εργασίες που χρειάζονται. Από τη διαμόρφωση του χώρου μέχρι το καθάρισμα, ο καθένας με τον τρόπο του και ανάλογα με τις δυνατότητες του.
 Στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συνεισφοράς σας καλούμε να συνδράμετε στην πραγματοποίηση της Συλλογικής Κουζίνας. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η ειλικρινής διάθεση προσφοράς απέναντι σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη είναι που αποδεικνύει πως η κοινωνία αντιστέκεται απέναντι στη βαρβαρότητα της εποχής.
 Το ραντεβού μας είναι στο χώρο δίπλα από το Θερινό Σινεμά γύρω στις 6 το απόγευμα.Το πιάτο μας θα περιλαμβάνει ρύζι που θα το ετοιμάσουμε εκείνη την ώρα, σουβλάκια και σαλάτα εποχής. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους όσους θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν στη συλλογή των υλικών για το μαγείρεμα.
Συγκεκριμένα χρειαζόμαστε λαχανικά για τη σαλάτα (ντομάτες, αγγούρια), λεμόνιασουβλάκια για ψήσιμο, κρασί και αναψυκτικά για τα παιδιά.
 Η ομάδα της Κουζίνας ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την προσφορά σας.
 Τηλέφωνα επικοινωνίας:  22710 23550- Εργατικό Κέντρο Χίου,  6974812947, 6974845022.
                                        
Πρωτοβουλία   Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου