Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


Δελτίο τύπου
                                                   «Το ένα χέρι νίβει το άλλο..»

Είναι αποκαλυπτική η απάντηση του υπουργείου  Υγείας σε ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ  για την πορεία ολοκλήρωσης  του έργου της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Χίου.
Αφ ενός δικαιολογεί τον διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού  σε 25΄.000.000  ευρώ, και αφετέρου εξαγγέλλει  νέα ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, χωρίς να διευκρινίζει πόσο τελικά θα ανέβει ο αρχικός προϋπολογισμός των 12.000.000  ευρώ.


Με αυτή την εξέλιξη   και αυτό το  έργο  προστίθεται   στα πανάκριβα έργα  που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι, για να «κοσμούν» το νησί μας και να μην τελειώνουν ποτέ.
Η πολιτική της αδιαφάνειας και της διαπλοκής που  χρόνια τώρα απομυζά και τους ελάχιστους πόρους  που διατίθενται στο νησί πρέπει επί τέλους και να σταματήσει και να αποκαλυφθεί.
Το δημόσιο χρήμα  πρέπει να γίνει σεβαστό και να αξιοποιείται προς όφελος των αναγκών  της Χιώτικης κοινωνίας ,και όχι για το συμφέρον των κρατοδίαιτων εργολάβων του τοπικού κομματικού κατεστημένου.
Για εμάς ισχύει η προεκλογική δέσμευση προς τους πολίτες της Χίου ,ότι με κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα επανεξεταστούν όλοι οι φάκελοι των έργων  στο νησί τα οποία αν και κόστισαν  ακριβά και δεν τελείωσαν ποτέ.
 Χίος 21-2-2013
Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου