Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κράτησαν ενέχυρο τα κινητά της, για να εξετάσουν τη μητέρα της !!!

Μια απίστευτη ιστορία έζησε η κ. Δήμητρα Σουσαμλή, από την Αγιάσο της Λέσβου.
Πριν από λίγες ημέρες, η 75χρονη μητέρα της η οποία πάσχει από την ασθένεια του Αλτσχάιμερ, αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία, με δυνατό πόνο στην καρδιά της.
Αμέσως τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αφού της έκαναν αιματολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις, ζήτησαν από την κόρη της Δήμητρα Σουσαμλή, να πληρώσει κάποια χρήματα, για να τις παραδώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να συνεχίσουν τις περαιτέρω ενέργειες.
Η κ. Σουσαμλή σύμφωνα με όσα καταγγέλει στο LesvosNews.gr, τους είπε ότι δεν είχε μαζί της χρήματα και ότι θα προσπαθούσε να βρει κάποιον γνωστό της, για να τις φέρει, ή αν γινόταν να τα πήγαινε η ίδια την επόμενη ημέρα.
Η απάντηση που πήρε, ήταν ότι έχουν άνωθεν εντολές και δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Η κ. Δήμητρα μέσα στην απελπισία της και μη γνωρίζοντας και την κατάσταση της υγείας της μητέρας τη,ς έψαχνε εναγωνίως να βρει κάποια λύση.
Κράτησαν ενέχυρο τα κινητά της, για να εξετάσουν τη μητέρα της !!!
Και ξαφνικά κάποιος υπάλληλος του Νοσοκομείου, μεταφέροντας τις εντολές κάποιων ανεγκέφαλων, της πρότειναν να αφήσει σαν εγγύηση κάποιο προσωπικό της αντικείμενο, για να έφερνε τα χρήματα.
Εκείνη τους είπε ότι τα μόνα πράγματα που είχε μαζί της, ήταν τα δύο κινητά της τηλέφωνα.
Και όντως…
Οι «φωστήρες» του Νοσοκομείου, πήραν τα δύο κινητά της και τα κράτησαν ενέχυρο, μήπως και το κράτος πρόνοιας που εννοείται ότι έχουμε, χάσει τα χρήματα από την κ. Δήμητρα Σουσαμλή.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Κατσιφαράκης έχει άγνοια του θέματος και πιστεύουμε επίσης, ότι μόλις πληροφορηθεί το γεγονός, θα διατάξει αμέσως έρευνα και φυσικά θα πρέπει να ζητήσουν και μία συγνώμην από την κ. Δήμητρα Σουσαμλή, η οποία γνώρισε τον εξευτελισμό.
Θα πρέπει τέλος να τονίσουμε, γιατί έχει αξία να το υπογραμμίσουμε, ότι η κ. Σουσαμλή, είναι μία πολύ συνεπής επιχειρηματίας της Λέσβου.
http://www.lesvosnews.gr/?p=27693

2 σχόλια:

  1. Γαμω το φελεκι μου.Ουτε ο τεως βαψομαλλιας του Σκυλιτσειου δε θα εκανε τετοια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά αυτό το νοσοκομείο είναι απαράδεκτο και έχει πεθάνει πολύ κόσμο.Η διοίκηση του είναι γιά απόσυρση.Αν αρωστήσεις καλύτερα να ταξιδέψεις για Αθήνα κατευθείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή