Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Caravan Project, η πολιτιστική δράση 
«Ένας Άλλος Κόσμος Είναι Εδώ» παίρνει σάρκα και οστά.
 Πρόκειται ουσιαστικά για μια δημιουργική περιήγηση στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας με σκόπο τη διερεύνηση ενός διαφορετικού τρόπου ζωής, την ανάδειξη της σπουδαιότητας τη ανθρώπινης ιστορίας και την ανάσυρση μιας «άλλης» Ελλάδας που αντιστέκεται δημιουργικά και συνεχίζει να ονειρεύεται.
Με μια υποστηρικτική ομάδα καλλιτεχνών και ερευνητών θα επιδιώξουμε να συνθέσουμε ένα μωσαϊκό εικόνων, αφηγήσεων, ντοκιμαντέρ και προσωπικών ιστοριών με στόχο τη δημιουργία ένος διαφορετικού χώρου εκπαίδευσης και διαλόγου, που θα προσφέρει ένα διαφορετικό πρίσμα, από αυτό που τα επίσημα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν, μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε τον τόπο μας και τον εαυτό μας.
Για να πραγματωθεί το caravan project ζητάμε την υποστήριξη φίλων. Πρόκεται για ένα κάλεσμα σε ανθρώπους με δημιουργικό πνεύμα να σταθούν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι, να περπατήσουν μαζί μας, να συνεισφέρουν με την διαφορετικότητα τους. Στην εποχή που ζούμε έχουμε όλοι ευθύνη να είμαστε ακτιβιστές, αλληλέγγυοι, δημιουργοί και ονειροπόλοι. Περιμένουμε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τη βοήθεια σας!!

Θέκλα Μαλάμου & Στρατής Βογιατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου