Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η αστυνομία εισέβαλε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και στους Γιατρούς του Κόσμου!!!!!

Μια «ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών» ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό που έκανε έφοδο σε μια δομή αλληλεγγύης η οποία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες ανθρώπους
Γύρω στις 11 το πρωί, κλιμάκια της Ασφάλειας και του Ε.Ο.Φ., παρουσία πταισματοδίκη, εισέβαλαν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) μετά από ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών (!). Οι «έρευνες» τελείωσαν λίγο μετά τις 12, χωρίς, βέβαια, αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για όλους», «την ώρα που η δημόσια υγεία υποβαθμίζεται, η κυβέρνηση στοχοποιεί συλλογικές και αυτοοργανωμένες προσπάθειες πολιτών, ακριβώς γιατί αποτελούν ορατή, πια, απειλή για τις πολιτικές της».

Αναλυτικά η περιγραφή των γεγονότων:

«Με πρόσχημα της διακίνησης παράνομων ναρκωτικών ουσιών -μετά από ανώνυμη καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ- άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά, κλιμάκιο του ΕΟΦ με παρουσία δικαστικού λειτουργού έκαναν έλεγχο στο χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Την ώρα που η δημόσια υγεία υποβαθμίζεται, η κυβέρνηση στοχοποιεί συλλογικές και αυτοοργανωμένες προσπάθειες πολιτών, ακριβώς γιατί αποτελούν ορατή, πια, απειλή για τις πολιτικές της.


Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπως και όλα τα Κοινωνικά Ιατρεία που ανθίζουν σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται παράνομα. Τα Κοινωνικά Ιατρεία όμως, ακριβώς γιατί αντιστέκονται με έμπρακτο τρόπο στους άθλιους μνημονιακούς νόμους, νομιμοποιούνται από την κοινωνία. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπως και όλα τα Κοινωνικά Ιατρεία δημιουργούν μέσα από την τεράστια αυταπάρνηση αλλά και το πάθος των εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, το απαιτούμενο δίχτυ κοινωνικής προστασίας που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Όταν η κυβέρνηση ζητά 25 ευρώ από κάθε ασθενή, τα κοινωνικά ιατρεία δέχονται δωρεάν περιστατικά. Όταν η κυβέρνηση κλείνει το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο, τα κοινωνικά ιατρεία ιδρύονται το ένα μετά το άλλο από εθελοντές.

Η στοχοποίηση του ΜΚΙΕ αποτελεί στοχοποίηση όλων των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης.

Η επίθεση δεν θα περάσει. Όσο φοβούνται και επιτίθενται στις δομές  αλληλεγγύης τόσο αυτές θα δυναμώνουν.» 


Η ενημέρωση κατά τη διάρκεια της εφόδου, από το προφίλ του ΜΚΙΕ στο Facebook:

 
 
 
 
Μερικές εικόνες από την «εγκληματική» δραστηριότητα του Ιατρείου και του Φαρμακείου:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την ίδια ώρα το ίδιο συνέβη στα γραφεία της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου!!!
Έλεγχος της Δίωξης Ναρκωτικών στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου
24-10-2013
Σήμερα στις 13.00 το μεσημέρι, κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών συνοδευόμενο από υπαλλήλους του Ε.Ο.Φ. παρουσία πταισματοδίκη, μετά από επώνυμη καταγγελία που όμως δεν μας γνωστοποιήθηκε η ταυτότητα του, πραγματοποίησαν έλεγχο για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Όπως βεβαίως ήταν αναμενόμενο ο έλεγχος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, μιας και οι Γιατροί του Κόσμου ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα που επιβάλλονται από την ελληνική πολιτεία, φυλάσουν και διαχειρίζονται τα ειδικά φάρμακα που είναι απαραίτητα για ψυχιατρικούς ασθενείς, αποκλεισμένους από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Επισημαίνεται ότι προ μηνός έγινε παρόμοιος έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της περιφέρειας, κατά τον οποίο, επίσης διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία του φαρμακείου ήταν καθόλα σωστή και νόμιμη.
Πραγματικά, προκαλούν εντύπωση οι έλεγχοι σαν αυτούς σε μια κρίσιμη στιγμή για την Υγεία στην χώρα μας, που στρέφονται σε ένα ιατρείο εδραιωμένο στην συνείδηση των Ελλήνων ως καταφύγιο φτωχών και ανασφάλιστων ανθρώπων.
Οι ΓτΚ επιφυλάσσονται να προβούν σε  όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να αποκαλυφθούν οι όποιοι συκοφάντες με μόνο σκοπό και κριτήριο την διαφύλαξη του κύρους της Οργάνωσης και την υπεράσπιση των ασθενών τους.
Δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν δωρεάν ιατρική φροντίδα, χωρίς καμία απολύτως διάκριση… όπου υπάρχουν άνθρωποι.
 http://mdmgreece.gr/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%9D%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου