Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α                                   Χίος 1/4/2013
ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ

Θέλει η Σαλώμη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

 Την πρωταπριλιά- με ότι αυτό σημειολογικά μπορεί να σημαίνει- επέλεξε ως αφετηρία για την ανακύκλωση στο Δήμο η Δημοτική Αρχή Χίου.
  Η διαχείριση στην αποκομιδή των απορριμμάτων παύει πλέον να αποτελεί χώρο αποκλειστικής αρμοδιότητας της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.
  Περιχαρείς Δήμαρχος και επενδυτές προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια ενός φιλόδοξου εγχειρήματος που εκτός των άλλων συνιστά την πρώτη επίσημη εκχώρηση τομέα δημοτικής δραστηριότητας σε ιδιώτες.
 Από κοντά και μερίδα του τοπικού τύπου αναλώθηκε σε διθυράμβους για την άρση του μέχρι πρότινος άβατου κερδοφόρων τομέων της Αυτοδιοίκησης, στους ιδιώτες.
 Άνοιξε η όρεξη και από ότι φαίνεται την Καθαριότητα θα ακολουθήσουν και άλλες δημοτικές υπηρεσίες, όπως ευφυολογώντας αναγγέλλει το επίσημο όργανο της νεοφιλελεύθερης προπαγάνδας στη Χίο, η εφημερίδα « Πολίτης».
Σπεύδει μάλιστα η καλή εφημερίδα να ρίξει ιδέες και να ονοματίσει τομείς.

Φροντίζει ο αρθρογράφος του Πολίτη με χθεσινό λιβελογράφημα νοσηρής φαντασίας, να προλειάνει το έδαφος για την επίτευξη του σκοπού του που δεν είναι άλλος από τη συκοφάντηση των δημοσίων υπαλλήλων και τη φαλκίδευση των δημοτικών υπηρεσιών.
Κόπτεται δήθεν για την αδυναμία των αιρετών να μεταλαμπαδεύσουν όραμα στους υπαλλήλους. Δείχνει να σκιάζεται για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης και των υπαλλήλων της. Η σαγήνη του λόγου και τα καμώματά του προσομοιάζουν στη Σαλώμη της Καινής Διαθήκης.

Θέλει η Σαλώμη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΓΑΊΤΑΝΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου