Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

"Πόλεμος" στις Σκουριές - Έφοδοι αστυνομικών σε σπίτια με 2 συλλήψεις




Εφόδους σε σπίτια κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποίησαν οι αρχές στην Ιερισσό, προκαλώντας οξύτατες αντιδράσεις για τις δύο συλλήψεις.
Σε ένα από τα σπίτια ούτε η πόρτα ασφαλείας δεν πτόησε τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του seleo.gr, ο μηχανισμός διαλύθηκε, ενώ έκπληκτη η σύζυγος του ενός από τους συλληφθέντες με τις πυτζάμες ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.
Oι έφοδοι σε σπίτια στην Ιερισσό έγιναν σε βάρος δύο πολιτών που εναντίον τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για την επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών πριν από δύο μήνες.
Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τους δύο που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση, καθώς από τον ένα βρέθηκε γενετικό υλικό σε σκούφο περίπου ένα χιλιόμετρο από το εργοτάξιο, ενώ στο σπίτι του δεύτερου εντοπίστηκε καραμπίνα που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση.
 
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αργότερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου, με τους κατοίκους να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τον Πολύγυρο.
Γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα χτύπησαν οι καμπάνες και βγήκαν οι κάτοικοι στους δρόμους. Υπήρξε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού, με κατοίκους να πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα και να βάζουν φωτιές.
Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, πολίτες εισέβαλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έκαψαν έπιπλα και αρχεία του Α.Τ. στις Σκουριές.
H ΕΛ.ΑΣ., με ενημέρωσή της προς τους αστυνομικούς συντάκτες, κάνει λόγο για εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές και για φθορές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου