Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου


Αλληλεγγύη για όλους. Χίος.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συλλογή τροφίμων για το καλάθι του ανέργου


Ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το προηγούμενο Σάββατο 27/4 η συλλογή τροφίμων για το καλάθι του ανέργου σε οκτώ super markets της πόλης της Χίου. Με την πραγματικά συγκινητική βοήθεια των συμπολιτών μας μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε 55 μεγάλα καρότσια με είδη πρώτης ανάγκης (γάλα μακράς διαρκείας και εβαπορέ, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, καφέ και εν γένει τυποποιημένα τρόφιμα, καθώς και είδη υγιεινής και καθαριστικά). Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν συμπληρωθεί και τον χρόνο ανεργίας που προκύπτει από τις ατομικές καρτέλες ανεργίας στους ανέργους του νησιού την Εργατική Πρωτομαγιά στο Εργατικό Κέντρο Χίου μετά την συγκέντρωση και την πορεία.
Ευχαριστούμε, για την έμπρακτη υποστήριξη τους τα super markets “Λεβίδης”  “Χαρά” “Βερόπουλος” και Key Food. Την Εθελοντική Ομάδα δασοπυρόσβεσης “Όμικρον” για την μεταφορά των τροφίμων.Και κυρίως όλους και όλες που συμμετείχαν στην πρώτη δράση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου. Οι πολλές εκατοντάδες  συμπολιτών μας  που γέμισαν τα καλάθια των ανέργων αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη σαν διάθεση και στάση ζωής είναι παρούσα και ζητάει τρόπους να  υλοποιείται πιο δυναμικά και αποτελεσματικά.
Οφείλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε με ευρύτερες δράσεις αλληλεγγύης καλώντας όλους και όλες να συμμετέχουν στις ανοικτές συναντήσεις της πρωτοβουλίας οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/5.Σας περιμένουμε!



Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, 29/4/2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου