Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Και τώρα;


Γράφει ο Δημήτρης Γ.

Δεν σας θέλει ο λαός ούτε έχετε καμία εν λευκώ εξουσιοδότηση να τον οδηγήσετε ερήμην του στα σύγχρονα κρεματόρια των διεθνών τοκογλύφων.
Δεν έχετε την πολιτική νομιμοποίηση να διαπραγματεύεστε με τους διεθνεις εγκληματίες τον τρόπο της σφαγής μας. Εάν ανατρέξουμε στα γκάλοπ είσαστε σε πλήρη αναντιστοιχία με το εκλογικό σώμα αφού το ποσοστό σας στη καλύτερη των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει το 15%.
Είσαστε ψεύτες γιατί υφαρπάξατε την ψήφο του λαού λέγοντας λεφτά υπάρχουν και μετά μαγειρέψατε σε συνεργασία με τους φίλους σας διεθνείς εγκληματίες τα στατιστικά στοιχεία, με απώτερο στόχο να φέρετε το ΔΝΤ και με το πρόσχημα του δήθεν χρέους να διεξάγετε γενοκτονία εναντίων του Ελληνικού λαού .
Πιέζετε διαρκώς τον λαό για μεγαλύτερες θυσίες λέγοντας του ότι είναι πατριωτικό να θυσιαστεί για να σώσει την πατρίδα. Αλήθεια τι είναι πατρίδα για εσάς? Δεν είναι η ελληνική οικογένεια που καταστρέφετε εσείς με τις εγκληματικές πράξεις σας σήμερα? Δεν είναι ο άνεργος που δεν μπορεί να επιβίωση?
Δεν είναι ο νέος που τον στέλνετε στη ξενιτιά?
Δεν ειναι ο συνταξιούχος που αδυνατεί να επιβιώσει εξαιτίας της δική σας προδοσίας? Δεν είναι οι κρατικές μονοπωλιακές επιχειρήσεις που θέλετε να τις ξεπουλήστε έναντι πινακίου φακής στους διεθνείς εγκληματίες φίλου σας?
Και τι θα μείνει μετά από αυτή την λαίλαπα για να το παρουσιάζουμε ως δική μας πατρίδα, εφόσον όλα θα τα έχετε παραχωρήσει στους συνεργάτες σας στο εξωτερικό?
Δώστε λοιπόν τον νέο ορισμό της λέξης πατρίδα, πείτε μας τι διάολο σημαίνει για εσάς αυτή η λέξη για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς την σκέψη σας.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μπορείτε να αφήσετε στη μέση τη δουλειά που σας έχουν αναθέσει οι φίλοι σας διεθνείς εγκληματίες. Πήγε να το κάνει ο Παπανδρέου πριν από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και τον επανέφεραν στη τάξη, υπενθυμίζοντας του ότι οι συμφωνίες μεταξύ των μελλών της καμόρα πρέπει να εκτελούνται στο ακέραιο.
Είσαστε και είμαστε λοιπόν ο καθένας για του δικούς του λόγους σε πλήρες αδιέξοδο. Τι γίνεται λοιπόν από από και πέρα? Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του εσείς θέλετε να πάτε το σχέδιο σας ως το τέρμα, δε μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο γιατί οι φίλοι σας δε σας αφήνουν, ο Ελληνικός λαός δε μπορεί να αντέξει άλλο να τον ξεζουμίζουν χωρίς αποτέλεσμα και να παραμένει άπραγος .

Ο συνταγματικός νομοθέτης έχει προβλέψη τέτοιες περιπτώσεις με το άρθρο του συντάγματος το όποιο αναφέρει ότι “ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

Οι ώρες είναι κρίσιμες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου